{lang: 'cs'}
Bali Bohemia

Téma: Turistické cíle, Thajsko

Vlákno: Komáři na Ko Changu

• Komáři na Ko Changu
    4. 12. 2006 12:06... karel V porovnání s jihem mi na Changu přišlo podstatně mín komárů.Když jsme si šli např. na Ko lantě večer sednout na večeři,tak nám pod nohama zapálili nějakej doutnák,kterej měl odehnat komáry,ale moc účinný to stejně nebylo.Komáři nás i tak poštípali.Na Changu nám nezapalovali nic á komáři nikde.Připomínám,že jezdím do Thajska vždy na přelomu ledna a února a tak jsem na obou místech byl cca ve stejnou roční dobu.Co se týká malárie,tak ta už na changu a okolí prakticky nehrozí.Tato oblast je sice označována jako riziková oblast,ale podle mého názoru je zvýšené riziko nakažení malárií pouze v období monzunů,které končí listopadem a i tak je minimální.....Ubytování na ostrově je celkem velké množství v různých kategoriích a za různou cenu.My bydleli první týden v Plaloma Cliff resortu na White sand beach za cca 1.500 bathů za pokoj/noc se snídaní ,což bylo celkem luxusní ubytování s bazénem a klimatizací a potom dalších týden v KP bungalows na Klong Phrao za cca 200 bathů za chatku/noc bez snídaně,což jsou jednoduchý bambusový chatky s větrákem.Vybere si opravdu každý....
    Karel, 8.1.2011 v 8:19, reagovat
    • Komáři na Ko Changu
      5. 12. 2006 11:52... Svoboda Petr Teda takových komárů na koh Maaku ,což je kousek od Ko Changu jsem ještě nezažil. Tam ti v hospodě mohli zapálit pod nohama pneumatiku a stejně tě sešrali za živa.
      Petr Svoboda, 8.1.2011 v 8:20, reagovat

Asean.cz - informace o zemích jihovýchodní Asie:
Barma/Myanmar, Brunej, Filipíny, Indonésie, Kambodža, Laos, Malajsie, Singapur, Thajsko, Vietnam, Východní Timor
Thai.cz: Thajsko z první ruky, magazín, články, fotografie, video, blogy, tipy, zájezdy a další informace z Thajska
Thajsko © 2009 - 2024 Marten & Louis s.r.o.