{lang: 'cs'}
Bali Bohemia

Téma: Turistické cíle, Thajsko

Vlákno: Počasí na Ko Changu

• Počasí na Ko Changu
    1. 12. 2006 07:37... Věra Talafousová Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s počasím na ostrově Koh Chang v období leden/únor a taky jestli je lepší šnorchlování na ostrůvkách u Koh Chang nebo na Phi phi. Děkuju
    Věra Talafousová , 8.1.2011 v 8:16, reagovat
    • Počasí na Ko Changu
      1. 12. 2006 22:40... Karel Letos jsem byl na Ko Changu na přelomu ledna a února.Bylo cca okolo 35 st.,voda cca 30 a stále slunečno.Za celé tři týdny pobytu nespadla ani kapka ale občas zafoukal trochu vítr. Na Phi Phi jsem byl v letech 2003,2004(vždy leden-únor) a tak můžu srovnávat.Na jihu se občas sice zatáhlo,ale nikdy nezapršelo.Teplo bylo stejně jako na Changu okolo 35.V okolí Phi Phi je podle mého(a asi nejen podle mého) mnohem bohatší a barevnější podmořský život.Ko Chang se mi zase líbil víc na souši(je zelenější a pláže jsou o něco užší,což působí víc exoticky)....ale každopádně v Thajsku je moc pěkně všude :-)
      Karel, 8.1.2011 v 8:17, reagovat

Asean.cz - informace o zemích jihovýchodní Asie:
Barma/Myanmar, Brunej, Filipíny, Indonésie, Kambodža, Laos, Malajsie, Singapur, Thajsko, Vietnam, Východní Timor
Thai.cz: Thajsko z první ruky, magazín, články, fotografie, video, blogy, tipy, zájezdy a další informace z Thajska
Thajsko © 2009 - 2024 Marten & Louis s.r.o.